کارگاه آموزشی بهداشت مواد غذایی ویژه صنوف حساس در لنده با حضور متصدیان این صنوف برگزار شد.
کارگاه آموزشی بهداشت مواد غذایی ویژه صنوف حساس در لنده با حضور متصدیان این صنوف برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان لنده؛ با توجه به اهمیت آموزش در پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذا این کارگاه با هدف افزایش آگاهی متصدیان مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و لزوم رعایت هر چه بیشتر نکات بهداشتی در محیط کار با موضوع بهداشت مواد غذایی و بهداشت محیط کار برگزار شد.
کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان لنده ضمن تاکید بر رعایت همه موازین بهداشتی توسط پرسنل شاغل در واحدهای صنفی در حین انجام کار، به ارائه آموزش های لازم در خصوص رعایت نکات مرتبط با بهداشت فردی، بهداشت محیط کار، بهداشت ابزار و وسایل و نیز بهداشت موادغذایی به ویژه کاهش مصرف نمک و روغن و عدم استفاده از مواد غیر مجاز در تهیه غذا پرداخت.
وی در پایان با تشریح سامانه رسیدگی به شکایات مردمی (190) بر شستشوی صحیح دست و شستشوی سبزی و میوه و ممنوعیت استفاده از دخانیات در اماکن عمومی و تهیه و توزیع مواد غذایی توسط متصدیان تاکید کرد.
به گزارش وب دا؛ این کارگاه آموزشی توسط کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان جهت متصدیان صنوف شهرستان لنده برگزار شد.۵